رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در پاسخ به «جام‌جم»:

ببینید | برنامه‌های ویژه برای نجات گونه‌های در خطر انقراض ‌

دکتر شینا انصاری گفت: برای یوزپلنگ آسیایی، خرس سیاه بلوچی و سایر گونه‌های در معرض خطر نیز برنامه‌های مشخص و جداگانه‌ای در نظر گرفته شده که اجرای آنها با جدیت دنبال می‌شود.
کد خبر: ۱۵۵۵۰۴۳

معاون رئیس‌جمهور افزود: به‌عنوان نمونه، میش‌مرغ اکنون تنها در محدوده‌ای از شهرستان بوکان زیست می‌کند و جمعیت بسیار محدودی از این‌ گونه باقی‌مانده است. یکی از دلایل اصلی کاهش جمعیت میش‌مرغ، تداخل فعالیت‌های کشاورزی با چرخه زیستی این پرنده بوده؛ به‌گونه‌ای که زمان تخم‌گذاری آن با فصل برداشت محصولات کشاورزی همزمان می‌شد و در نتیجه بخش قابل‌توجهی از تخم‌ها از بین می‌رفت. 

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: حفظ و احیای زیستگاه‌های این ‌گونه نیز از محورهای اصلی برنامه‌های سازمان است. همچنین از سال گذشته پروژه تکثیر در اسارت میش‌مرغ آغاز شده و خوشبختانه طی دو روز گذشته موفق شدیم شاهد تولد دو جوجه در شرایط اسارت باشیم. این اقدام زمینه‌ای را فراهم می‌کند تا پس از تکثیر، این‌ گونه به زیستگاه‌های طبیعی خود بازگردانده شود.

newsQrCode
برچسب ها: شینا انصاری
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰